28 Aralık 2010 Salı

Kırmızı tepsi ve Kahverengi ekmeklik



         One stroke tekniğiyle yaptığım kırmızı tepsi,deseni bana ait dört farklı çiçek çalışması uyguladım.Daha fazla resim için Ahşap Boyama Tepsiler Sayfasına bakabilirsiniz.
         Poşet doku ve one stroke tekniklerini uyguladığım ekmeklik,çiçek deseni dogwood denilen ağacın çiçeğidir.Daha fazla resim için Ahsap Boyama Ekmeklikler sayfasına bakabiliriniz.




7 Aralık 2010 Salı

Ahşap Boyama Saatler


 Pembe saatim hakkında bilgi ve daha çok resim için Ahşap Boyama Saatler sayfasına bakabilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum :)

Ahşap Boyama Saatler..


 Saatler one stroke,çatlatma,desen boyama teknikleriyle yapılmıştır.Saatler hakkında bilgi almak  ve daha çok resim incelemek için Ahsap Boyama Saatler Sayfasına bakabilirsiniz.

Ahşap Boyama Kalemlik Kartvizitlikler




Bu takım kalem işi türk desenleriyle çatlatma teknikleriyle yapılmıştır.Kartvizitlik,kalemlik takımı hakkında bilgi almak ve daha fazla resim incelemek için Ahsap Boyama Kalemlik Sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Ahşap Boyama Tablolar Çerçeveler




Tablolar hakkında daha geniş bilgi ve daha çok resim incelemek için Ahşap Boyama Tablolar sayfasına bakabilirsiniz,yorumlarınızı ilgiyle bekliyorum:)

Ahşap Boyama Gazetelik


Gazetelik sayfasında gazeteliğin yapılışı ve resimleri var bakabilirsiniz.

Ahşap Boyama Tepsiler




Ahşap Boyama Tepsiler..





 Değişik renklerde ve değişik tekniklerle yaptığım bu tepsiler hakkında daha fazla bilgi  ve daha fazla resim için Ahsap Boyama Tepsiler sayfasına bakabilirsiniz.

Ahşap Boyama Mutfak Takımı


 Bu üçlü takım mutfak takımı olarak tasarlandı.Stencil tekniğiyle boyanıp ufak sümbüller one stroke tekniği ile resmedildi.Siz nasıl buldunuz ?

Ahşap Boyama Ekmeklikler



Ekmeklikler hakkında daha fazla bilgi ve resim için Ekmeklikler Sayfasına bakabilirsiniz.

Ahşap Boyama Peçetelikler


Değişik renklerde ve tekniklerle yaptığım kutular hakkında bilgi ve daha fazla fotoğraf için Takı kutuları sayfasına bakabilirsiniz.

Ahşap Boyama Takı Kutuları

 Değişik renklerde ve tekniklerle yaptığım kutular hakkında bilgi ve daha fazla fotoğraf için Takı kutuları sayfasına bakabilirsiniz.




Ahşap Boyama Takı Kutuları...